WESTVIK.ORG /TOGCRUISE English
28 timer i tog er ingenting når en er på togcruise


Mandag 12.01.2009 19:49
Fredag 16.01.2009 19:15

Takket være medvind på vei fra jobben rakk Magne toget i Trondheim. Marte var allerede inni, men hun hadde glemt kameraet. Inni kameraet er det bilder som hun ville bruke deler av togcruiset til å ordne med. På togcruise har en nemlig strøm til dataen i setet.

Derfor heller ingen bilder på togcruisebloggen.

For å løse opp den svette & dårlige stemningen prøvde vi å få et overblikk over restaurantene ombord. Først valgte vi noen bananer som var i samme vogn som oss. Senere dro vi til en restaurant omtrent midt i toget. Der fikk vi bord for to, kjøttkaker og ertestueing dandert med tyttebærsyltetøy. Dette var omtrent ved Oppdal.

Full av energi gikk vi løs på planlegging av et hopprenn som vi skal arrangere. Videre ble det litt kabal, Dagbladet og suduko på individuell basis.

Det neste store nå er Lillehammer der vi skal legge inntil i ca 5 minutt. Det er ventet at vi får gratis mat der. Takk til deg som har trådløst internett og fyller kupeen med travkommentatorlyden.


Lørdag 17.01.2009 16:15

Fire poser med blant annet horn, muffins, eplekake, kakao, tannkost og vann ble lempet inn på Lillehammer. Takk for alle bidrag. Nå kunne turen forsette!

Toget til Voss la inntil akkurat da vi hadde satt våre bein på Oslo S. Vi kunne spasere bort og finne lugaren. Dette var spesielt for Marte som aldri har hatt lugar på tog tidligere. Tilfredsheten ble nesten i overkant da hun neste morgen fant det savnede kameraet og kunne ta bilde av det hele.


Toglugar m/vaskOg dermed var vi på Voss, der vi gjorde mye rart.

 
Maren leser av is. Magne har funnet en bauta som han kan leke med.


Maren utforsker Bordalsgjelet.


Marte setter foreløpig strek etter en slitsom formiddag.

Og så var det filmkveld med "Bagdad Cafe" og bordtennis, kortspilling og kakao.


Søndag 18.01.2009 21:30

Omvisning på folkehøyskolen på Voss var dagens viktigste aktivitet. Deretter dro vi på pizza-restaurant.


Stor stenming og tomme vannglass på restauranten med aner fra Rogaland.


Tilbake på toget.


Ex-en til denne medpassasjeren har funnet seg ei skikkelig møkkakjerring med mye plastisk kirurgi bak seg.