WESTVIK.ORG /LILLESØSTERBESØK English
Ultimo oktober er sesong for lillesøsterfeiring


Lørdag 23. oktober 2009

Maren kommer på besøk og sørger for bålvarme.Gourmetmaten kan inntas.
Søndag 24. oktober 2009

Drømmen om vår egen "afrikaradio" går i oppfyllelse.Takk til Trine som tok turen til Sør-Afrika i sommer for å gi oss inspirasjon. CD-spilleren virket forresten ikke lenger, uansett.Nå virker ikke kasettspilleren heller, men vi har fått en groovy radio.

Helgens festdrikk:Og dette var ingen dum helg for stort konsum av festdrikke, for det viste seg i ettertid at dette var dagen da vår flotte niese kom til verden.
Hun fikk navnet Molly, senere Anna, og vi ser for oss en flott jente som kommer til å se optimistisk på de fleste utfordringer hun møter i livet. Heia!


Søndag 24. - torsdag 29. oktober 2009

Marte må tilbake til allmennlegekontoret på Hitra, og Maren blir med som kokk, treningskompis og selskapsdame.Søndagskvelden er det skjønnhetspleie som gjelder, her illustrert med søsterparets største skjønnhet.

Mandag tok vi turen helt ut til en DNT-hytte. Turen ble i overkant av 11 km. Ikke verst for en kveldstur!Marte og Maren på landevegen dro,
Marte i fjellstøvler, Maren i tursko.
Rett som det var måtte Maren på utedo,
mens Marte sto utenfor og dokumenterte med foto.
Ho - ho - ho!


Vegetarmat på fjernsynskjøkkenet:


Vi titrerte oss opp til ganske store daglige doser av smash og søstertid, så avskjedsdagen kom med abstinenser og en nedtur av de sjeldne. Storesøster fikk influensa og måtte spille edderkoppkabal en hel uke.