WESTVIK.ORG /ARBEIDSJAKTEN English
24 timer til fri dispDet er inn i tiden med sånn arbeisløsblogg. Her er litt om Magnes siste? dager som arbeidsøkende i ny leilighet. Vi får håpe han får en spennende jobb.

Tirsdag 05.04.2011. Dette gikk bra til slutt. Jeg har jobbet i to måneder i Sogn og Fjordane fylkeskommune sin bygg og eiendomsavdeling. Det er flott, endelig får jeg børstet støv av sidemålet.
Torsdag 03.02.2011. Endelig er skiviften som jeg har snekret på en tid blitt realisert. Ganske stolt av den foreløpig. Kun ett enslig lite spikerslag inn i det leide inventaret.


Mye god og dårlig skihistore her.
Mandag 31.01.2011. Intervju. Nå nærmer det seg noe får vi håpe. Hjemme ble det hengt opp gardiner i stuen. Benken jeg snekret i forrige uke har også fått seg et strategisk forheng.


Jeg viser stolt frem gardinene. Denne gangen slapp jeg å ordne gardinene selv.


Søndag 30.01.2011. Tur til Haukedalen. Liten kirke og ski på et jorde.
Lørdag 29.01.2011. Snekret halvferdig benk til kjøkkenet. Skjeivt og fælt, men den skal dekkes til med et gardin.


Vi har fått i hus en splitter ny symaskin så dette blir fint tilslutt.


Fredag 28.01.2011. Snekret benk til hulrommet på kjøkkenet der den virtuelle vaskemaskinen står. Jeg fikk også gjenvunnet kontakten med potensielle arbeidsgivere slik at jeg vet jeg har noe å gå til av intervju og sånn i neste uke.


Torsdag 27.01.2011. Snekrer skittentøysystem. Skitur, 2 km. Potensiell arbeidsgiver ringer selvfølgelig akkruat da slik at jeg ikke legger merke til det og heller ikke får kontakt i løpet av dagen. De ringer visst kun når jeg er på tur.


Onsdag 26.01.2011. Fotball. To ganger to forskjellige steder. Telefonen piper for intervjuavtale og jeg oppdager at gårsdagens misforståelse ikke nødvendigvis bare var min skyld. Jeg la faktisk inn onsdag på telefonen rett etter at intervjuet ble avtalt på telefon. I går mistolket jeg kalenderen på telefonen jeg ikke er så vant med. Det feite tallet på tirsdagen i går betydde kun at det var tirsdag. Videre ettertanke viser at min første reaksjon etter telefonsamtalen da intervjuet ble avtalt var at den ene fotballøkten røyk. Litt sent å komme med det nå.


Tirsdag 25.01.2011. Tur til nærmeste fjell. Snøen er elendig og vi går til fots. Nesten oppe, etter at jeg har funnet ut at jeg ikke orker å gå helt til toppen ringer noen og sier de venter meg på et intervju. Var ikke det på onsdag sier jeg. Jeg karrer meg ned så fort jeg klarer. På kalenderen i telefonen ser jeg et fett tall på tirsdagen og innser at jeg hadde en avtale i dag. Dårlig start på intervjuet.


Utsikt til et annet fjell


Mandag 24.01.2011. Butikkbesøk. Det er gått noen uker uten jobb allerede og det er oss uten arbeid som holder landet i gang.


Spennende å jakte gode tilbud.